Uddannet Fitnessinstruktør

Efter et veloverstået DGI Fitnessinstruktør kursus på 40 timer, så har jeg nu kursusbevis på, at jeg er uddannet Fitnessinstruktør. Formål med uddannelsen er at give basiskendskab til brugen af fitness som motionsform, og som supplerende træning til andet idræt. Samt at give redskaber til udvikling af individuelle træningsprogrammer for motionister.

På kurset blev jeg undervist i basistræning med gennemgang af basisøvelser og teknik i udførslen af øvelserne. Desuden bevægelsesanalyse, anatomi, fysiologi, træningslære og træningsplanlægning. Jeg lærte også rigtig meget om både konditionstræning, styrketræning og udholdenhedstræning, hvor der var lidt ekstra fokus på specifikke områder, som rygtræning, træning af gravide, træning af ældre, mv.

På kurset blev der hovedsageligt undervist i funktionelt træning, som meget enkelt er træning ved brug af fri vægte (vægtstang eller håndvægte), kabeltræksmaskine eller egen kropsvægt. En træningsform som jeg er blevet meget begejstret for, og vil helt sikkert fremover hovedsagligt træning funktionelt. Lærte bl.a. en super god funktionel øvelse med en kettlebell (kan også bruge en håndvægt), som hedder Turkish Get Up, eller på dansk Den Sønderjyske Donkraft. Men jeg vil senere her på bloggen fortælle mere om funktionelt træning, og arbejdet som fitnessinstruktør i et nyt motionscenter i Ranum (mindre by i Vesthimmerland).

Det var et super sjovt og lærerigt fitnessinstruktør kursus, som jeg kan bruge rigtig meget i forhold til min egen træning. Men jeg glæder mig også super meget til, at komme i gang med at arbejde som fitnessinstruktør et par timer om ugen. For vi har alle (unge, ældre, kvinder, trolde, rødhåret, mænd og hekse 🙂 ) brug for styrketræning og konditionstræning!

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field