Susan Boyle tager fusen på alle

I det britiske talent-show “Britan’s Got Talent 2009” mødte den 47-årige Susan Boyle fra Skotland op, og da Susan Boyle gik på scenen var der ingen, som troede på at Susan havde talent. For Susan Boyle havde også både udseende og attitude i mod sig, og det blev ikke bedre, da Susan Boyle havde valgt at synge “I dreamed a dream” fra musicalen “Les Miserables”.

Men her kommer et super godt eksempel på, at du ikke skal bedømme andre på deres udseende og attitude, men på deres talent! (undlad helst at bedømme andre!!) Susan Boyle har nemlig et fantastisk talent – så Susan Boyle tager fusen på alle 🙂

Her kan du se en Youtube video med Susan Boyle’s suveræne sang “I dreamed a dream” fra musicalen “Les Miserables”. Det bliver super spændende, og jeg glæder mig rigtig meget til at følge Susan Boyle videre i Britan’s Got Talent 2009… Susan Boyle kunne godt gå hele vejen til finalen, og meget sandsynligt vinde Britan’s Got Talent 2009 😉 Hvad tror du?
YouTube-forhåndsvisningsbillede

Her er et direkte link til videoen med Susan Boyle

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

18 Comments

 • Jesper Larsen

  13. april 2009

  Jeg kan ikke være mere enig. Hun har en fantastisk stemme, og er nok også typen der kunne gå hele vejen. Håber hun vinder.

 • Thomas Justesen

  13. april 2009

  Jeg tror også, at Susan Boyle har en personlighed og talent, der vil give hende super mange fans (som allerede sker på Facebook, Youtube, m.fl.), som vil hjælpe hende langt i Britan’s Got Talent 2009! 😉

 • Lisegrete Blach

  14. april 2009

  Det var dog en vidunderlig oplevelse! Vi har selv aldrig haft et TV og i aften fik vi via en e-mail fra en ven oplyst, at vi skulle klikke på det link, han havde opgivet – og sikke en stemme. Nu har jeg hørt hende tre gange – fantastisk!

  Hilsen Lisegrete Blach
  Nakskov

 • Poul West

  14. april 2009

  Det var, som med Paul Potts arrogancens fald.

  De gyldne 10 sekunder efter hun begyndte at synge, tror jeg at mange skammede sig.
  Hun har udseendet imod sig skrives der, men se filmen igen, og se hende ansigt lyse af glæde og stolthed, når hun smiler. Hendes humør fejler ikke noget, og vi er alle smukke når vi smiler.

  Held og lykke til Susan

 • Mette Schmidt

  14. april 2009

  Det er dejligt at se en sangkonkurrence, hvor det er sangen og ikke udseenet og alder der har betydning. Vi har jo masser af sangere/sangerinder der ser godt ud, men ikke har en tone i livet. Hurra for Susan!!!

 • Ravnemor

  15. april 2009

  Et menneske som Susan er med til at berige verden, ikke bare med sin sang, men man kan se hvor dejligt hun morer sig. Da det hele er slut, bliver hun selv meget overrasket.
  Hun er et dejligt menneske vi alle kan lære meget af.
  Tak for dit mod Susan, det kræver meget at turde stå op for så mange mennesker og synge, men der er mange som vil glæde sig sammen med dig i fremtiden, bli` endelig ved.

 • Thomas Justesen

  16. april 2009

  @Poul West: Susan har helt sikkert en fantastisk personlighed, og du har fuldstædigt ret, at vi alle er smukke når vi smiler 🙂

  @Ravnemorden: Vi kan helt klart lære meget af en person som Susan! Det bliver mega spændende at følge hende i TV showet, men bestemt også bagefter.

  Med alt den opmærksomhed som Susan har fået de sidste 5 dage, samt beundring, anderkendelse og respekt! Så er Susan’s drøm vel allerede gået i opfyldelse… hun er en kendt sangstjerne!! 🙂

 • Maria Lykke

  16. april 2009

  Hun har allered fået mere end 13,5 millioner til at se klippet på youtube, hun er fantastisk.

 • Laila

  17. april 2009

  Fantastisk. Ren talent – der er ingen “blondineeffekt” som spiller ind hos hende, man bliver ikke visuelt forstyrret, hendes stemme klarer det hele… et af hverdagens små mirakler, som får en til igen at tro på at der er et liv efter man er fyldt 25 🙂

 • 1756fischer

  18. april 2009

  – de 13,5 millioner youtube seere er nu vokset til mere end 24,5 millioner og stiger stadigvæk med tusindvis af nye seere hver time, dette pragtfulde eventyr er langt fra slut, Susan Boyle er bare et pragtfuldt menneske og en fantastisk kvinde 🙂

 • 1756fischer

  18. april 2009

  http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

  – bare vildt så mange nye seere der kommer til hele tiden 😀

 • Lena

  18. april 2009

  thank you Susan – you just open doors and windows to dreams

 • Poul Erik Fach-Pedersen

  18. april 2009

  Kan kun være enige med jer alle. Men denne indspilning fra 1999 er til overflod et bevis på hendes enormt store talent. Giver mig mindelser om de helt store jazz sangerinder fra de sidste 80 år

  http://www.youtube.com/watch?v=FnUgX1785OA&NR=1

  Jeg har kun et ønske:
  At måtte høre inde sammen med Radioens BigBand og/eller en lille trio af vore dygtige danske musikere.

 • mads nørgård

  22. april 2009

  Man fyldes af en inderlig glæde når man ser klippet med Susan Boyle – det er i ordets bogstaveligste betydning den grimme ælling som forvandler sig til den smukkeste svane – hvilken stemme – jeg er helt høj

 • ghassan

  22. april 2009

  Hi. First of all I will say WAaaauW! you have an amazing voice and I have never heard an angelic voice like yours .. I think I have heard you sing like 100 times a day .. Im a big fan of yours .. And I have send your song to all my friends in the world so they could hear you ..
  Best wishes from Ghassan A. Enad from Iraq but live in Sweden.

 • Mads

  15. maj 2009

  Jeg ved ikke hvorfor det skal være så stort et chok for folk at en “uattraktiv” person ikke skulle kunne synge. 80% af alle de “akktrative” mennesker der synger kan ikke synge alligevel og skal have hjælp af en computer bare for at lyde nogenlunde.

 • vivie Bonde

  31. december 2009

  Ja det er det indre der betyder noget, indhold det mangler tit. Det representerer hun kvalitet håber hun får det godt i sit nye liv hvor hun nok bliver stylet efter alle kunstens regler

 • johanne esther

  9. marts 2010

  Det længe ønskede var at se Simon smile for første gang, til en i et sang show hvad andre aldrig har kunne, kunne Susan Boyle. Aldrig har jeg hørt noget så vidunderlig en stemme.
  At hun skulle have sit udsende imod sig, vil jeg nu ikke sige hun liner dem som vi fleste liner, når der aldrig har væter andre muligheder i ens liv.
  Men så kan man da sige hun rejste sig fra at være “Den grimme Ælling,til at blive den Smukke Svane”.
  For når vi ser Susan i dag vil jeg da kalde hende smuk.Kommenraren fra Ekstrabladet, om hun kom stormende til en optrædelse, hiv hej vilde dyr, men det sker vel foe alle kunsrnere.
  Jeg håber det vil forsætte prima for Susan.

Leave A Response

* Denotes Required Field