Restaurant Vejlegården er fantastisk og 3F er nogle F*****G banditter

Billede fra Vejlegården som kæmper en karm mod fucking 3f

Billede fra Vejlegården som kæmper en karm mod fucking 3fDer har de seneste dage været skrevet en del i de danske medier om en grotesk og urimelig sag fra Vejle, hvor 3F har lavet strejke/blokade af restaurant Vejlegården. Sagen er den at Vejlegården tidligere havde overenskomst med 3F, men nu har de i stedet valgt at lave overenskomst med Kristelige fagforening. Dette vil 3F så ikke finde sig i (at de har mistet en kunde i deres ”butik”), så nu har 3F lavet en strejke/blokade ude foran Vejlegården.

Jeg har forstået det sådan at medarbejderne er glad og tilfreds med den overenskomst de har via Kristelige fagforening, så det virker jo helt grotesk og urimeligt at dette overhovedet kan ske i Danmark i 2012!! Hvis andre virksomheder/foreninger gjorde den samme, når de mistede en kunde eller ikke fik deres vilje, så vil vores samfund jo overhovedet ikke kunne fungere. Men 3F har desværre fået så meget magt og særstatus til (lovligt) at måtte bruge mafiametoder og chikanere lovlige og veldrevet virksomheder – samt være en flok fucking banditter!!

Før denne sag havde jeg ikke hørt om Vejlegården, og i fredags var jeg en tur i Odense, og det passede så godt, at jeg kørte forbi Vejle ved frokosttid. Så for at få en god frokost og støtte Vejlegården i denne sag, så smuttede jeg forbi og spiste frokost, og det fortrød jeg bestemt ikke!!

Jeg bestilte et stjerneskud og hjemmelavet æblekage, som var lavet at friske og velsmagende råvare og tilberedt så det smagte fantastisk. Der var super god service og hyggelig stemning i restauranten, hvor ejerne og personalet snakkede, grinte og hyggede med gæsterne. Det var en super positiv oplevelse, og jeg syntes at pris, kvalitet, service og stedets beliggenhed ved åen var perfekt og kan helt sikkert anbefales!!

Før jeg kørte mæt og glad videre, så snakkede jeg med ejeren og en af medarbejderne, og fortalte at jeg støttede dem i denne sag mod 3F, samt at mange andre gør det på nettet via twitter og facebook. De blev utrolig glade og taknemlige for støtten, og smutter du forbi Vejlegården til et fantastisk måltid (som vor mor hun lavede det!), så husk at fortælle dem, at du støtter dem i den trælse sag og deres kamp mod de fucking banditter fra 3F!!

– glæder mig allerede til næste gang, at jeg skal spise på Vejlegården! 🙂

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

15 Comments

 • Bjarke Bekhøj

  25. marts 2012

  Hvor er det dejligt at se hvordan 3F´s bandit kampagne bliver modarbejdet med fredelige protester 🙂

 • Rosenstand

  25. marts 2012

  Hej Justesen

  Fedt! Var jeg lidt tættere på, spiste jeg også på Vejlegaarden. Og jeg ville elske at give tosserne fra 3F fingeren hver gang 🙂

 • Thomas Justesen

  25. marts 2012

  @Bjarke: Ja, det er cool og det kan anbefales 😉

  @Rosenstand: Sjovt du nævner det, og min plan var at give de 3F banditter fingeren, da jeg kørte derfra, men så havde de dovne skiderikker holdt weekend 😉

 • Rasmus

  30. marts 2012

  Hej Thomas

  Det virker helt 70´er-agtigt. Jeg forstår slet ikke, at nogen blander sig i, med hvem – og om – en privat virksomhed indgår en overenskomst. Det bedste ved den sag er, at Veljegården har fået ubetalelig reklame.

 • Thomas Justesen

  31. marts 2012

  Hej Rasmus

  Du har ret, og jeg tror nu at Vejlegården har brug for den gratis reklame, da denne sag mod 3F sikkert koster dem penge til advokat m.m., samt en masse timer som de kunne bruge bedre på deres virksomhed og deres kunder!

 • Laila

  31. marts 2012

  Dejligt med god mad på Vejlegården. Der er altså også smukt der 🙂

  Og iøvrigt ganske uhørt at 3F blokerer på den måde !! Der er jo indgået overenskomst (godt nok med en konkurrent) men skal alle andre relevante fagforeninger så stå udenfor og blokerer løs på et hav af virksomheder i Danmark ?? Ej, ved du nu hvad…

 • Klaus

  1. april 2012

  Jeg kommer en del til Vejle, og et par gange om ugen kører jeg forbi Vejlegården. Siden den blokade så er jeg også begyndt at spise derinde, for hvis der er noget der kan gøre mig sur, så er de 3F der står ude foran.

  Giv ikke op Vejlegården – Vi er mange der er på jeres side. Håber at opmærksomheden kan give jer mange flere kunder.

 • Perle

  4. april 2012

  Godt gået. Du har ”demonstreret” på din egen fredelige måde. Vi danskere er så stolte over at være et frit land, hvor folk må/kan vælge. Vejlegården har lavet overenskomst med en anden fagforening og hvad så? Jeg håber, at F3 har lavet dårlig reklame for dem selv og kommer til at miste kunder ved deres opførsel.

 • Mark

  10. april 2012

  Hvis jeg boede i nærheden, så spiste jeg gerne derinde. Også selvom 3F ville forsøge at forhindre det.

  Det er simpelthen grotesk det her, og det skræmmer da helt sikkert nogle virksomheder uden overenskomster til aldrig at få én – For man er åbenbart “bundet” af den!

  Adr!

 • Anders

  25. maj 2012

  Kender ikke stedet og har heller ikke hørt om sagen, men det virker da mærkeligt, at man kan gøre dette, når der er tale om at lave en ny overenskomst, hvis medarbejderne ellers er tilfredse med denne.

  Lyder ellers også som et sted der kunne være værd at besøge, når man er i Vejle området. 🙂

 • Nielsen

  30. maj 2012

  Nu slipper man heldigvis for at se folkene fra 3F nede ved restauranten. 3 F har lige p.t kun et banner oppe på deres bygning.

  Jeg kan blive så sur, når jeg hører en historie som denne, og det hører ingen steder hjemme i dagens Danmark.

 • Simon K

  2. juli 2012

  Jeg synes det er så fedt at folk der ikke kommer fra Vejle, tager til Vejle bare for at spise og støtte Vejlegården. Jeg kommer selv fra vejle og køre tit forbi dernede og jeg bliver så sur og irriteret når jeg ser at de F…..G 3F’er står ude foran og laver deres såkaldte “blokade”

 • Randi

  2. juli 2012

  Kan forstå at de folk der står og demonstrerer for 3F er folk der er sat i aktivering af 3F selv…en alternativ og helt urimelig måde at værge folk på! – og hvordan skulle man som arbejdsløs og afhængig af 3F kunne sige nej til dem og den tåbelige aktivering?

 • Thomas Justesen

  14. juli 2012

  @Randi: Det lyder jo helt sindssygt, men med de metoder som 3F benytter sig af, så vil det da ikke komme bag på mig, at 3F “misbruger” deres medlemmer/arbejdsløse på denne groteske måde!!

 • Terese P

  1. august 2012

  Hvor er det dog ærgeligt at at 3-f ikke får støtte i sin sag, hvad enten maden er god eller ej.
  Det er fagforeningerne der har knoglet for at at vi har de gode arbejdevilkår vi har nu, med ferie, feriefridage, gode ordninger ved sygdom m.m.
  Sørgeligt at ingen tænker på hvem der skal betale når de ansatte skal arbejde 9 md før de får løn under sygdom, ja så er det samfundet der skal betale i stedet, og arbejdsgiveren der kan score i egen lomme.

  Ansatte i “De nye gule fagforeninger” vil garanteret ikke arbejde under de samme vilkår, som de vil gennemtrumfe overfor deres medlemmer. Det er interessant at høre under hvilke vilkår (overenskomst) de arbejder under. Mon ikke ledelsen der har deres på det tørre.

Leave A Response

* Denotes Required Field