Ranum Motionscenter

Opdatering marts 2010.
Jeg er desværre ikke mere instruktør i Ranum motionscenter, da jeg er flyttet fra området. Har du spørgsmål, så kig forbi motionscentret, når der er instruktører på vagt, eller besøg deres hjemmeside her. Eller du kan skrive en e-mail på denne adresse: ranummotionscenter(at)gmail.com (husk at ændre (at) til @)

Der var flot fremmøde til indvielsen af Ranum Motionscenter den 7. september 2008, som er en afdeling under idrætsforeningen I. K. Vest. Det nye motionscenter er i et lokale, som er en del af Ranum Multikulturhus.

Indvielse af Ranum Motionscenter

Indvielse af Ranum Motionscenter

Ved indvielsen blev der holdt tale af Idrætsforeningen I. K. Vest’s formand Mogens Jensen, og Jørn Erik Simonsen fra motionsudvalget. Derefter blev mulige medlemmer vist rundt i motionscentret, og de kunne få svar på evt. spørgsmål. Det var også muligt at tegne et personligt medlemskab i motionscentret, og det var der faktisk 40 personer, som allerede gjorde denne dag 🙂

Så nu er der meget arbejde til os fitnessinstruktører, da alle nye medlemmer skal have en intro-time til at benytte Ranum motionscenter, og have et træningsprogram. Derefter kan medlemmerne træne på egen hånd, men kan altid efterfølgende få vejledning af en instruktør.

Der er 14 ulønnet fitnessinstruktører i Ranum Motionscenter, som alle har gennemført DGI’s grunduddannelse i fitness. Hvor der er særlig fokus på funktionel træning og konditionstræning. Der vil være fitnessinstruktører i motionscentret mandag formiddag fra kl. 10-12, samt mandag, tirsdag, onsdag og torsdag aften fra kl. 19-21.

Fitnessinstruktør i Ranum Motionscenter

Fitnessinstruktør i Ranum Motionscenter

Ranum motionscenter har ikke endnu en hjemmeside, og har du spørgsmål om motionscentret, så er du velkommen til at skrive en e-mail på denne adresse: ranummotionscenter(at)gmail.com (husk at ændre (at) med @)

Opdatering december 2009
Det er nye tidspunkter hvor der er instruktører i motionscentret, så skriv evt. en mail til centret og aftal et tidspunkt for indmeldelse, instruktion, m.m.

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

16 Comments

 • Lasse Kjær

  15. september 2008

  Hej Thomas 🙂
  Det lyder sgu spændende med det nye motionscenter. Hvad er din funtion i centeret? Instruktør?

  Lasse Kjær

 • Thomas Justesen

  15. september 2008

  Hej Lasse 🙂
  Det er også meget spændende med motionscentret, og der er en utrolig stor og positiv interesse, så i den første uge fik vi 73 medlemmer 🙂 Rigtig mange af medlemmerne har aldrig været i et motionscenter før, og det er både unge og ældre… faktisk en del pensionister, og det er jo fedt, at de kommer i gang med styrketræning!

  Jeg er instruktør og (frivillig… host! 😉 ) computeransvarlig!

 • Lasse Kjær

  15. september 2008

  Hej igen.

  73 medlemmer på en uge – det må man da kalde en god start 🙂
  Hvordan ser udstyret så ud? Har i maskiner, frie vægte, cardiomaskiner og det hele?

  Og ja pensionister i motionscenteret er sgu godt at se. Det er virkelig fedt at se ældre mennesker give den gas i centeret!! Så ved man der er håb forude for en selv 🙂

  Lasse

 • Thomas Justesen

  15. september 2008

  Ja det er en god start, og 10-12 nye medlemmer i dag 😉 Der er ikke sparet på udstyret, så det er Technogym produkter og en Concept 2 romaskine. Så der er løbebånd, cykel, cross-trainer og romaskine til kredsløbtræning. Maskiner er der benpress, brystpress, bænkpress, lænd, kabel-tårn (til rygøvelser) og et cable-cross-over (tårn). I næste uge kommer der et squat-stativ og et dip og pull-up stativ. Så er der ellers frie vægte! Mangler der noget? 😉

  Altid godt at der er håb forude 🙂

 • Lasse Kjær

  16. september 2008

  12 nye medlemmer på en enkelt dag. Det er sgu imponerende for et ikke-kommercielt center!!

  Umiddelbart lyder jeres udstyrsliste ganske fornuftig. Har i en bænkpres(frivægt)? Hvad med en dødløftstation? Eller kommer SQUAT stativet også til at fungerer som dødløftstedet?

  Lasse

 • Thomas Justesen

  16. september 2008

  Tak! Det er meget imponerende, og det skal ses i sammenhæng med, at Ranum er en lille by, så medlemmerne kommer fra et stort område 🙂

  Det er en bænkpres med frivægt, og squat stativet kan også bruges til dødløft.

  I dag havde jeg en rundvisning i motionscentret med 6 personer, som er på “motion på recept”. Det bliver spændende om de vælger, at komme og træne hos os. Samt om de kan holde motivationen til at blive ved med at træne, som helt sikkert var en stor udfordring for dem.

 • Mette

  28. oktober 2008

  Hej.
  Jeg har hørt at der er åbnet et nyt motionscenter i Ranum, som I også skriver om ovenover. Jeg syntes det lød som noget for mig, og jeg har været inde og søge for at finde tlf.nr, adresse osv. på det, så jeg kunne bestille tid til en intro-time… men men jeg kan ikke finde noget som helst på nettet eller andre steder andet end her. Kunne du evt. give mig lidt oplysninger omkring stedet?
  Mette

 • Thomas Justesen

  28. oktober 2008

  Hej Mette

  Motionscentret har desværre ikke fået en hjemmeside endnu, men skal prøve at hjælpe dig med mere info. Motionscentret er i det nye multikulturhus i Ranum, som er på Seminarievej 27, 9681 Ranum. Der vil være instruktører i centret mandag formiddag kl. 10-12, samt mandag til torsdag aften kl. 19-21. Så du møder bare op i et af disse tidsrum, hvor du kan få meget mere viden om stedet, blive meldt ind, m.m.

  Motionscentret er allerede blevet meget populært, og på kun 7 uger har centret fået ca. 140 medlemmer. Så håber at se dig i centret en dag, og har du flere spørgsmål, så skriver du bare igen 🙂

 • Jacob C!

  13. november 2008

  Syntes kun jeg kan finde tider på instruktører i centeret. Hvordan er åbningstiderne ellers?

  Tak.

 • Thomas Justesen

  13. november 2008

  Hej Jacob

  Centret er åben alle ugens dage fra kl. 06:00 til kl. 22:00.

 • Pernille

  24. marts 2009

  Hej,

  jeg er meget interesseret i at starte, men lige høre hvad priserne er?

  Vh.

 • Thomas Justesen

  24. marts 2009

  Hej Pernille

  Priserne er 750 kr for 6 måneder og et engangsbeløb på 200 kr for nøglekort.

  Vi har (her i foråret/sommer) nye tider, hvor der er instruktører i centret. Så mandag formiddag kl 10-11, samt om aftenen mandag til torsdag kl. 19-20.

  Håber at se dig i centret snart 🙂

 • Gunnar

  21. december 2009

  Hej
  Da jeg skal holde jul i Ranum, ville jeg høre om mulighederne for at træne i motionscenteret i Multihallen. Kan man betale pr dag, da jeg kun skal være der i en uge? Hvordan er åbningstiderne i julen?

 • Tove Pedersen

  18. januar 2010

  Hej
  Det er ca. 5-6 drenge på 16 år, som går på Ranum efterskole, som er interesseret i og komme over og træne i motionscenteret.
  Hvad koster det? De ønsker i 1. omgang og tilmelde sig for 3 mdr.
  Tove Pedersen

 • Andreas hede

  10. marts 2010

  hej.
  altså er det 750 kr og så kortet til 200.
  får man ikke pengene for kortet tilbage efter det halve år.
  hvordan bataler man for det halve år er det når der er instruktører eller hva? 🙂

 • Thomas Justesen

  11. marts 2010

  Hej Andreas
  Jeg er flyttet fra Ranum området, så derfor er jeg ikke instruktør i motionscentret mere. Så jeg vil anbefale, at du kigger forbi centret når der er instruktører på vagt, og få svar på dine spørgsmål. Ellers prøv at skriv på denne e-mail adresse: ranummotionscenter(at)gmail.com (husk at ændre (at) til @)

Leave A Response

* Denotes Required Field