Pilot uden arme kan flyve

Jessica Cox fra USA er uddannet pilot og har kørekort til bil, samt har studeret psykologi på University of Arizona. Jessica har også to sorte bælter i Tae Kwan-Do, og en fantastisk karriere som foredragsholder. Men der er noget som Jessica Cox ikke har… og det er arme!!

Jessica Cox er født uden arme, så hendes fødder er blevet hendes hænder, og Jessica kan praktisk talt gøre alt med hendes fødder. Det er lige fra at Jessica selv tager kontaktlinser på, spiller smukt musik på klaver, samt skrive 25 ord i minuttet på computer (vist lige før jeg får baghjul med 25 ord i minuttet :-))

Efter sigende er Jessica Cox den første person uden arme i USA (og måske i hele verden!), der har bestået en uddannelse som pilot! På den Youtube video herunder kan du se, hvordan Jessica Cox selv flyver et fly, og jeg syntes bare det er fantastisk inspirerende 🙂 Tænk på hvad Jessica kan uden arme… hvad kan du så opnå med arme?? Læs og se mere om Jessica Cox på hendes hjemmeside.
YouTube-forhåndsvisningsbillede

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

2 Comments

Leave A Response

* Denotes Required Field