Personlig udvikling: Arbejde mere med dig selv end dit job

Personlig udvikling: Arbejde mere med dig selv end dit job

Personlig udvikling: Arbejde mere med dig selv end dit jobPersonlig udvikling er nøglen til din succes, og derfor skal du arbejde mere med dig selv end dit job. Du skal selvfølgelig passe dit job og gøre et godt stykke arbejde, men hvis du gerne vil have mere succes i dit personlige og arbejdsliv? Så skal du arbejde hårdere på at skabe forandring hos dig selv.

Der er mange måder at arbejde med sig selv og personlig udvikling. Det er vigtigt at du finder din egen måde/stil, som virker optimalt for dig. Det kan godt tage lidt tid og du skal sikkert prøve forskellige metoder, før du finder den som passer dig.

Jeg vil gerne dele med dig, hvad der virker for mig, og håber det kan hjælpe og inspirere dig. Det kan godt virke som at jeg bruger rigtig meget tid og energi på personlig udvikling. Det gør jeg sådan set også, men det har taget mig lang tid, at finde alle disse metoder. Mit råd er, at du starter med en ting af gangen og finder ud af, om det virker for dig. Så du ikke bliver overvældet og du køre træt i det! Personlig udvikling er sjovt og spændende, og der er rigtig meget at lære.

Jeg læser bøger eller lytter til lydbøger hver dag, og det er inspirerende bøger som handler om personlig udvikling. Jeg ser inspirerende video og læser spændende artikler online, som også foder min hjerne med nye og gode informationer.

Jeg laver motion og har fokus på at gå og bevæge mig så meget som muligt i dagligdagen. Jeg prøver på at spise sundt, og der er stadig plads til forbedring! Jeg er begynde på meditation igen, og det virker fantastisk. I flere år har jeg også laver EFT (Emotional Freedom Technique), og vil du vide mere om EFT? Kontakt mig eller søg online, det er rigtig meget information om EFT på Youtube og Google.

En sidste ting er, at jeg søger og skaber venskaber med andre som også har en passion for personlig udvikling. Det er både offline og online at jeg får flere og flere venner, som er på den samme spændende rejse. Vi har alle det samme mål og fokus på, at arbejde mere på dig selv end du gør på dit job! Har du lyst til også at komme med på denne rejse, så kontakt mig, og lad os følges ad!

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field