MBT sko er sundt fodtøj – Anbefales!

Efter lang tids overvejelser har jeg endeligt købt det første par MBT sko (Masai Barefoot Technology), og det blev et par M-Walk Black (som du også kan se på billedet). Nu har jeg ikke haft MBT skoene så lang tid, men er helt sikker på, at skoene er de helt rigtige for mig. Og når vejret bliver lidt bedre, så skal jeg også have et par MBT sandaler.

MBT-sko

MBT skoene er købt hos Aars fysioterapi, hvor jeg fik god vejledning og betjening, så det er klart et sted, der kan anbefales, hvis du gerne vil købe et par MBT sko.

MBT står for Masai Barefoot Technology, som blev opfundet af den schweiziske ingeniør Karl Müller. Der ofte havde rygsmerter og under et besøg i Korea gjorde han en overraskende opdagelse, at når han gik barfodet over rismarkerne lindres hans rygsmerter.

Karl Müller tog tilbage til Schweiz, og begyndte at udvikle en fodtøjsteknologi, som senere skulle blive til MBT. Teknologien skulle gøre den naturlige ustabilitet ved blødt underlag, som f.eks. koreanske rismarker eller den østafrikanske savanne, tilgængelig også for folk, som skal gå på hårde overflader.

Tilbage i 1996, efter at have brugt år på research og udvikling, var “Masai Barefoot Technology” udviklet nok til at kunne lanceres på markedet. Vil du læse mere om MBT skoene, så kig forbi http://www.swissmasai.dk/

Overvejer eller har du erfaring med MBT sko?

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

2 Comments

Leave A Response

* Denotes Required Field