LR Joyce smykkekollektion er lanceret i Danmark

Emma Heming Willis på LR Joyce katalog med smykker til mænd og kvinder

Emma Heming Willis på LR Joyce katalog med smykker til mænd og kvinderDet er et super spændende og unikt tidspunkt at være en del af LR, da LR Joyce smykkekollektionen er blevet lanceret i Danmark. Der er smykker til alle, både mænd og kvinder, i alle prisklasser.

LR Joyce er en enestående og meget eksklusiv smykkekollektion, og Joyce kommer fra “joy” (glæde) og “choice” (valg). Der er bestemt mange flotte smykker at vælge imellem, og smykkerne vil helt sikkert også skabe en masse glæde!

I LR Joyce er der et stort udvalg af ægte sølvsmykker med/uden diverse sten, og mange af smykkerne er belagt med bl.a. ægte guld eller rhodium. Den smukke ornament “Flower of Life”, er et gennemgående symbol i smykkerne, og er med til at give et unikt og enestående design.

LR har lavet et spændende samarbejde med den evige smukke topmodel Emma Heming-Willis, som er på forsiden af LR’s smykkekatalog. Emma har også været med til at designe eksklusive sko-smykker (shoe clips), samt hendes egen smykkelinie.

LR Joyce smykkerne kan nu købes i Danmark, og da smykkerne blev præsenteret i Tyskland var det med et super flot og stort show – se videoen her.
YouTube-forhåndsvisningsbillede

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

3 Comments

 • klaus

  2. oktober 2011

  Det er nogle fede smykker. hvad ligger de på pris mæssigt?

 • Thomas Justesen

  5. oktober 2011

  Tak! Der er smykker i alle prisklasser fra 165 kr. til 2699 kr.

 • Anders

  5. oktober 2011

  Ja, super fede smykker. Det kunne da godt være det endte med at der lå sådan et under juletræet til lille-mor i år 🙂

Leave A Response

* Denotes Required Field