LR i samarbejde med Emma Heming-Willis

Emma Heming-Willis i samarbejde med LR Health & Beauty Systems om flotte smykker

Emma Heming-Willis i samarbejde med LR Health & Beauty Systems om flotte smykkerSmykke- og Make-up koncernen LR, har offentliggjort et nyt samarbejde med Hollywoodstjernen Bruce Willis’ kone, Emma Heming-Willis.

LR startede sidste år et succesfuldt samarbejde med skuespilleren Bruce Willis, i form af lanceringen, af hans egen duft- og hudplejeserie, og indgår nu et nyt samarbejde med hans kone, topmodellen Emma Heming-Willis.

Det nye samarbejde bliver sparket i gang med lanceringen af en helt ny smykke-kollektion, og udmeldingerne er positive, allerede efter det første foto-shoot.

LR udtaler, at de er glade for det nye samarbejde, og at det understreger hvordan koncernen igen kan sætte en ny milepæl angående, at være en koncern med et unikt og fremragende internationalt renomé. Dertil tilføjer Emma Heming-Willis, at hun glæder sig til samarbejdet og har fuld tillid til koncernen, efter det vellykkede samarbejde mellem LR og hendes mand, Bruce Willis.

Lanceringen sker i efteråret 2011, og bliver sikkert et stort hit, som julegaveide til julen 2011 😉

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

6 Comments

 • Jesper

  24. juni 2011

  Ja, det er spændende at følge virksomheds- og produktlanceringer der er baseret på brands, der består kenids-power…der er faktisk flere af dem der flopper, end man skulle tro. Det hører man bare ikke om…

 • Thomas Justesen

  26. juni 2011

  LR har stor succes med deres koncept med at benytte kendte personer, men det er rigtigt at mange flopper.

 • klaus

  12. juli 2011

  Jeg har prøvet lr parfumer og de er rigtig gode.

  Marcus scengenberg eller hvad han heder havde de en sommer edition sidste år.

  mega øv de ikke har den mere.

 • Thomas Justesen

  13. juli 2011

  @Klaus: Du kan godt købe Marcus Schenkenberg’s sommerduft “Sport”, men det er kun i begrænset tid, så du skal være hurtig 🙂

 • Henriette

  21. august 2011

  Jeg synes det er vildt fedt at LR bruger de kendte i deres markedsføring. Det er super godt gået og klart at de får succes med det.

 • Thomas Justesen

  25. august 2011

  Smykke kollektionen kommer til at hedde LR-Joyce og bliver præsenteret/lanceret i Danmark den 18. september 2011 🙂

Leave A Response

* Denotes Required Field