Et latterkursus er ideel til polterabend, julefrokost, privatfest eller firmaarrangement. Latterkurset vil blive tilpasset den enkelte gruppes behov og ønsker, samt foregår på en sjov, positiv og tillidsvækkende måde.

Latterkursus til Polterabend
Et latterkursus indeholder latterøvelser og frilatter. Latterinstruktør Thomas Justesen vil først guide deltagerne igennem lattersmittende og morsomme latterøvelser, som alle deltager i. Til sidst afsluttes med frilatter, hvor alle deltagerne skal sidde/ligge på gulvet og grine. Frilatter kan bedst beskrives som et stort grineflip.

Ved et latterkursus til en privat fest, som f.eks. bryllup, fødselsdag, konfirmation, hvor gæsterne ofte har pænt festtøj på, vil det være oplagt med et kortere latterkursus, som kun består af latterøvelser.

Helt uden grund vil deltagerne smitte hinanden med deres latter. At le sammen på denne måde er en befriende, anderledes og fantastisk dejlig måde at møde mennesker på. Latter kan skabe større åbenhed, tillid, energiniveauet bliver løftet og følelsen af fællesskab styrkes. Dette er med til at skabe en god og sjov stemning til en fest eller arrangement.

Et latterkursus varer mellem 30-60 minutter. Der skal bruges et lokale med gulvplads, så alle deltagerne kan bevæge sig rundt mellem hinanden. Desuden er det en god idé med vand og glas i lokalet, da mange ofte bliver tørstige i løbet af kurset.

Kontakt os:
Ønsker du et uforpligtende tilbud eller information om et latterkursus, så er du velkommen til at kontakte Latterinstruktør Thomas Justesen her.