Lækre skønheds og wellnessprodukter

Lækre skønheds produkter og wellness produkter fra LR bestilles her

Bliv lækker og glad med skønheds og wellnessprodukter fra LR

Det Tyske firma LR har i 25 år produceret lækre og enestående skønheds- og wellnessprodukter af meget høj kvalitet. LR har som de eneste i verden eksklusiv parfume fra Leona Lewis, Desperate Housewives, Heidi Klum, Markus Schenkenberg, Michael Schumacher, Sarah Connor, m.fl. Disse fantastiske parfumer kan ikke købes i butikker, men hos mig, så kontakt mig og få en god pris på eksklusive parfumer!

LR producere omkring 1000 forskellige produkter, og du kan se mere her på excellentlife.dk Der er både make-up, plejeprodukter, aloe vera og kosttilskud. Vil du gerne vide mere om produkterne eller købe nogle lækre skønheds og wellnessprodukter fra LR, så er du velkommen til at kontakte mig her!

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

4 Comments

 • Camilla

  22. oktober 2010

  Lyder som nogle super lækre produkter, men ved du noget om, om de nogensinde kommer i butikkerne – for så kan det jo være værd at holde øje 😉

 • Thomas Justesen

  25. oktober 2010

  Produkterne kommer ikke i butikkerne, men jeg har mange af produkterne, som jeg laver personlige præsentationer af hjemme hos folk.

 • jacob folmand

  4. august 2011

  Har du i så fald nogen form for dokumentation for at produkterne er i orden så, og ikke er parallelimporteret fake varianter?

  Jeg tænker i form af referencer og certifikater?

  vh Jacob

 • Thomas Justesen

  5. august 2011

  Hej Jacob

  LR har deres egen fabrik, hvor de har produktion af produkterne, så der er styr på dokumentation og certifikater. Jeg har været i Tyskland og se deres fabrik, og der bliver gjort alt for at have den bedste kvalitet.

Leave A Response

* Denotes Required Field