Jeg vil have frihed og sælger alt som jeg ejer i Danmark

Huset-1Jeg har de sidste 5-10 år købt flere og flere ting, og der er også store ting, som hus, bil og motorcykel. Det har desværre ikke gjort mig lykkelig, men i stedet givet mig en masse bekymringer og selvfølgelig også lidt gode oplevelser. Jeg har gjort regnskabet op, og der har være flere bekymringer end gode oplevelser for mig.

Jeg har måtte indse, at jeg ikke er en person der trives med at have en masse ting, som jeg hele tiden skal vedligeholde, reparere og bruge tid på. Alle mine ting gør at jeg det meste at tiden skal opholde mig det samme sted (mit hus). Det er ikke frihed for mig, så jeg har besluttet at sælge alt, og motorcyklen og lidt andet er allerede solgt!

Jeg vil have frihed til at rejse og bo forskellige steder i verden, så jeg kan undgå den danske vinter, som bestemt ikke er min kop the! Jeg elsker at rejse, og det giver en masse unikke og fantastiske oplevelser, som giver en masse livskvalitet for mig. Det er min drøm, og nu vil jeg leve min drøm og have en masse frihed i mit liv!

Jeg vil arbejde med online markedsføring og affiliate marketing, så bare jeg har min bærbar computer og en internetforbindelse, så er jeg lykkelig. Der er heldigvis internet over hele verden, så vi må se, hvor jeg vil have en base. Min plan er først at rejse til Chiang Mai i Nord Thailand og måske lave en base der. Jeg kommer til at arbejde meget online, så jeg bliver nødt til at have en base, og det kunne være Chiang Mai.

Har du lyst til at følge min rejse, så vil jeg selvfølgelig blogge om det. Du kan også følge min Facebook side: https://www.facebook.com/elskeratrejsedk

Husk at leve din drøm, der er kun dig til at gøre det! 🙂

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field