Hangout video: Hvorfor at læse bøger dagligt vil ændre dit liv

Hangout video: Hvorfor at læse bøger dagligt vil ændre dit liv

Hangout video: Hvorfor at læse bøger dagligt vil ændre dit livHver mandag holder vi (Internet Marketing Freaks) et live Google Hangout, hvor vi deler viden og vores erfaringer om at skabe en succesfuld online forretning. For at få succes online er der selvfølgelig mange tekniske ting som er vigtigt at lære. MEN min erfaring er at det vigtigste er, at du har det rigtige mindset!

Nu tænker du måske, hvordan skaber jeg et bedre mindset? Der er flere ting som du kan gøre, og en af de bedste er at læse inspirerende bøger hver dag. Derved foder du din hjerne med nye positive informationer, som over tid kan ændre dit mindset.

I denne video fra vores hangout anbefaler vi to bøger, som har inspireret og hjulpet os med at forbedre vores mindset: YouTube-forhåndsvisningsbillede

De to bøger som vi anbefaler er: Choose Yourself skrevet af James Altucher og The 10X Rule skrevet af Grant Cardone. Begge bøger kan også købes som lydbøger, og jeg bruger Audible og de har en super god app. Jeg lytter meget til lydbøger på min iPhone, og det er når jeg kører bil, gå en tur eller dyrker motion. Det vil jeg gerne anbefale!

Håber du bliver inspireret til at læse flere bøger og ændre dit liv? Har du lyst til at lære mere om, hvordan du kan skabe et bedre mindset og bruge det til at skabe en succesfuld online forretning, så se denne video!

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field