God start på 2011 med motion og ny hjemmeside

I flere år har jeg dyrket meget motion, og det var både styrke- og konditionstræning, men 2010 blev et år, hvor jeg havde svært ved at holde fokus på motion. I slutningen af 2010 fik jeg taget mig sammen, og kom i gang med træningen igen, så det nu bliver til motion 3-6 dage om ugen. Det er bare fantastisk, da motion giver mig rigtig meget både mentalt og fysisk. Jeg er også frivillig Fitnessinstruktør et par timer om ugen i Aars Forenings Fitness, så det virker også bedst at jeg selv træner 😉

Nu hvor målet med at dyrke motion igen er opnået, så har jeg et nyt mål, og det er at jeg vil til at blogge igen, samt få skrevet nye tekster og artikler til nogle hjemmesider, som ikke er blevet opdateret i lang tid.

Forretningsmæssigt er der selvfølgelig også kommet en ny hjemmeside online her i starten af 2011, som handler om mobil og gadgets. Det er et super spændende projekt med kæmpe store muligheder, og jeg har flere tekstforfattere til at skrive artikler til hjemmesiden, så den dagligt bliver opdateret. Denne hjemmeside har dog ikke taget fokus væk fra min iPhone-side, hvor der allerede er stor efterspørgsels på nyheder om den næste iPhone, som mange mener, kommer til at hedde iPhone 4S.

Så der er som altid gang i butikken her, men nu må det vintervejr godt snart stoppe, da der den 1. marts er forsikring på motorcyklen igen, og så skal den jo gerne luftes 😉

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

18 Comments

 • Kasper

  5. marts 2011

  Hej Thomas,

  Lyder spændende med de nye projekter.. Mobil og gadgets området er virkelig et sted med stor konkurrence, så det bliver da interessant at se om du kan få succes der.

  Hvilken motorcykel har du forresten? 😀

  Vh. Kasper

 • Thomas Justesen

  6. marts 2011

  Det er en Yamaha FZ6, og venter bare på noget regn, så alt det salt på vejene kan komme væk, og lidt mere varme. Men så skal jeg også ud og kører 😉

 • Mathias

  17. marts 2011

  Godt at se at du, også i år 2011, har fuld fart over feltet 🙂

 • Michael S.

  4. april 2011

  Med starten af ​​hvert år bruger jeg til at have sådanne idéer og tænker at have en meget hård øvelse i år, at tabe sig og jeg tænker altid på en hård rutine, men hver gang det nye år viser sig at være lige endnu et år for mig. Men denne gang tænker jeg at slutte mig til dig i denne ting, og være up to date med din hjemmeside, og jeg håber, at jeg vil være i stand til at have nogle at udøve denne gang.

 • Ragnar

  11. april 2011

  Hej..

  Det er godt at se at du både har tid til masser af motion, arbejde, instruktør og skrive..
  Det må jeg sq tage hatten af for! 🙂

 • Martin

  13. april 2011

  For et par år siden gjorde jeg også meget ud af min styrketræning, men desværre endte jeg med en dårlig skulder, som holdt mig ude af træningscenteret i flere år.

  Lige siden har det været lidt svært at finde motivationen igen, omend jeg træner nogenlunde regelmæssigt.

  Når der kommer styr på styrketræningen, må jeg også hellere se, at få konditionen lidt på vej igen 😉

 • Christopher

  17. april 2011

  Altid fedt med en god start på et nyt år. Jeg vil også rigtig gerne igang med noget motion iform af løb, men en store ryg problemer hindrer mig lidt.

  Forretningsmæssigt har det gået lidt dårligere økonomisk, men udviklingen iform af nye hjemmesider og arbejdet med de nuværende går godt. Lavere indtjening giver mig motivation til at gøre mere.

 • Sebastian

  1. maj 2011

  Fedt med nye projekter! – Jeg har også selv fået sat nogle nye i gang – men jeg vil da lige følge dine.

 • Jesper

  6. maj 2011

  Jeg har fundet ud af, at jeg generelt bliver i dårligere humør og bliver mere små-frustreret over ligegyldige ting, når ikke jeg dyrker motion (løber) – så jeg kan sagtens tilslutte mig dét du siger med at motion “giver noget både mentalt og fysisk”.

  Jeg holder imidlertid ikke til 6 gange om ugen 😉

 • Thomas Frost

  19. maj 2011

  Hej Thomas

  Har du selv lavet mobil-gadgets.dk eller hvem har lavet den, hvis jeg må spørge 🙂

 • Thomas Justesen

  19. maj 2011

  Jeg har selv lavet mobil-gadgets.dk, men har dog købt design og logo.

 • Thomas Frost

  19. maj 2011

  Tak for svar 🙂 Det er en virkelig flot side.

 • Thomas Justesen

  19. maj 2011

  Selv tak 😉 Designet er købt hos Solostream.

 • Andreas

  30. maj 2011

  Fedt at du stadig forsøger at holde liv i alle dine sider, det er ikke altid lige nemt at få tid til dem alle jo, og det er godt nok en rigtig fed side du har med mobil og gadgets! og et flot design!

 • Thomas Justesen

  31. maj 2011

  Tak Andreas 😉

 • BJ

  1. juni 2011

  Hej thomas

  Ved du noget om hvornår man regner med at den “nye” Iphone 4s er til salg?

 • Thomas Justesen

  1. juni 2011

  Apple holder på mandag den 6. juni WWDC event i USA, og der kommer der nok information om den næste iPhone 4S. Men jeg tror ikke, at vi får iPhone 4S til Danmark før August eller senere på året.

 • Henning

  15. november 2011

  Ja rigtig fedt med alle dine nye projekter og thumbs up til dig for at dyrke motion så jævnligt og samtidig være frivillig instruktør. Det tager jeg hatten af for, men hvor søren får du tiden fra?

Leave A Response

* Denotes Required Field