Flot landejendom til salg mellem Støvring og Hobro

Facebook-annonce2Jeg har haft 5 gode og spændende år på min landejendom her i Rebild kommune, og det har været en lidt svær beslutning. Men der skal ske noget andet i mit liv og det er faktisk en gammel drøm, der nu skal udleves! Derfor er huset nu til salg, og vil du gerne se billeder og læse mere om huset, så klik her: http://roldvej94.dk/

Der er meget plads her i huset til både erhverv og bolig, så der er mange muligheder. Det vil være oplagt til kontor med nogle ansatte, eller til at holde kurser og møder. Det er tæt på motorvejen igennem Himmerland, og det er hurtigt at komme til Aalborg eller Aarhus. Der er udsigt over marker og tæt på den fantastiske natur i Rold skov, som jeg nyder rigtig meget!

Det meste af huset er ny renoveret, og hele ejendommen er meget velholdt og klar til at flytte ind i. Det er næste for godt at sælge det, men jeg har besluttet, at jeg vil leve en anden livsstil, hvor jeg ikke ejer en masse ting. Det bliver en meget spændende livsstil, som jeg glæder mig meget til. Det bliver et liv med mere frihed til at rejse, men jeg kommer sikkert også til at savne min base her i Himmerland.

Det bliver spændende at skabe en base et andet sted, og give plads til at andre kan skabe en fantastisk base her i huset. Jeg bruger ikke mere hele huset, så jeg syntes det er lidt spild, at jeg har så meget plads. Det giver god mening at sælge huset, som vil give plads til nye oplevelser i mit liv!

PS: Første fremvisning i morgen! 🙂 Se billeder og bestil en fremvisning her: http://roldvej94.dk/

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field