Facebook side med Internet Marketing Freaks er online

Jeg har arbejdet med internet marketing i mange år, og har tit tænkt på at jeg burdet dele en masse af min viden på området. Nu har jeg endelig taget springet og oprettet en Facebook side sammen med et par venner. Vi er Internet Marketing Freaks, og vi har det rigtig sjovt med at dele tips og gode råd på siden.
Facebook-imf
Vi er blevet helt vilde med at lave live Google hangouts, så nu laver vi dem hver uge, og du er selvfølgelig velkommen til at kigge med 🙂 Vi kan også lære dig at lave et hangout, eller hvis du er en interessant person med noget på hjertet, så kan du måske være med i panelet i dag?

Klik ind på Facebook og ”syntes godt om” siden, og du vil få alle opdateringerne: https://www.facebook.com/internetmarketingfreaks

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field