Bøger om personlig udvikling ændrede mit liv

The-law-of-attractionJeg har det meste af mit liv haft store udfordringer med socialangst, og er ikke en udadvent person. Det har dog ændret sig meget de sidste år, fordi jeg er begyndt at læse bøger om personlig udvikling. Jeg har derved lært meget om mig selv, men også hvordan jeg kan ændre mine tanker og følelser til at være meget mere positiv.

Det har ikke altid været en nem rejse, men det har bestemt været det hele værd. Jeg har lært mange ting om mig selv, som har været svært at acceptere. Der har også være rigtig mange ting om personlig udvikling, som jeg ville ønske at jeg havde lært tidligere i livet. Det havde gjort mit liv meget nemmere, men måske handler livet ikke om, at det skal være nemt.

Måske handler livet meget om at lære og udvikle sig, så du kan blive den bedst mulige version af dig selv. Nogle af os skal bare bruge lang tid på at lære og andre lære meget hurtigt. Nogle af os har fra vi er født inspirerende mennesker omkring, som ved meget om personlig udvikling, og der kan lære os gode ting om livet. Andre må ud og finde disse mennesker senere i livet.

Jeg har faktisk haft gode mennesker omkring mig, men jeg var ikke så god til at lytte og lære fra dem. Så det var først da jeg blev ældre og begyndte at læse bøger om personlig udvikling, at jeg oplevede store ændringer i mit liv. I dag læser eller lytter jeg til bøger om personlig udvikling hver dag. Det er fantastisk den positiv forskel og ændring det gør i mit liv, og jeg vil læse og lære resten af mit liv!

Det bør du også gøre, og vil du vide hvilke bøger, som jeg læser, så kan du følge mig på min Facebook side her: https://www.facebook.com/inspirerendeboeger

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field