10 tips til effektiv online markedsføring

10 tips til effektiv online markedsføring

10 tips til effektiv online markedsføringOnline markedsføring er afgørende for succes i enhver virksomhed i dagens tech-drevet verden. Flere mennesker er online end nogensinde, hvilket betyder, hvis du ikke har en effektiv online markedsføring, vil din virksomhed sandsynligvis lukke før den virkelig har en chance for at begynde og få succes. Her er 10 tips til en effektiv online markedsføring.

1. Målret dine annoncer til din målgruppe. Når du opretter annoncer for din online kampagne, så skal du ramme din målgruppe og sikre annoncerne er skræddersyet mod dem. For eksempel, hvis din virksomhed sælger tøj til teenagere, så dur det ikke at dine annoncer er rettet mod ældre borgere.

2. Mobil annoncering skal være optimeret så det bliver vist rigtigt på mobil telefoner. Det sikrer at du opnår bedre rækkevidde til et større publikum, da flere mennesker bruger mobile enheder end nogensinde før.

3. Social Media. Du skal have social media sider, såsom en Facebook-side eller Twitter-konto, eller endda en profil på Pinterest eller Tumblr er en god måde at nå ud til flere mennesker. Det næste tip handler også om social media.

4. Responsivitet. Hvis kunderne kommenterer på dine Facebook-indlæg eller Tweets, så er det vigtigt at du svare dem. Det er en fremragende måde at skabe tillid og vise dine kunder, at du sætter pris på dem.

5. Ad retargeting. Dette er, når en person har klikket på din annonce, og derved “fortalt” at han/hun er interesseret i dit produkt/tilbud. Hvis personen ikke køber noget, så er det muligt at vise dine annoncer til denne person på andre hjemmesider.

6. Relevante søgeord. Når du skriver artikler så brug søgeord der er relevante for din virksomhed/blog/hjemmeside, så kunderne ikke føler sig vildledt.

7. SEO (Search Engine Optimization) er vigtigt. Ligesom tip #6, har SEO at gøre med søgeord. Du ønsker at bruge søgeord, der  relaterer til din virksomhed. Bruge SEO til at optimere dine søgeord, så folk kan finde dig på side 1 på Google.

8. Social media dele plugins. Have disse social media dele knapper på din hjemmeside/blog vil give brugerne mulighed for at se, hvor mange gange dit indhold er blevet delt eller syntes godt om. Dette hjælper til bedre placeringer i søgemaskinerne, samt skaber tillid så brugerne vil lave forretninger med dig. Flere og flere syntes godt om og delinger på social media giver mulige kunder trykhed og tillid, så der er større sandsynlighed for at de vil købe dine produkter.

9. Billeder er meget vigtige. Billeder fortæller en historie og kan give dine artikler mere kvalitet og power! Brug billeder som fanger øjet og som passer til din historie, men billederne må ikke være for prangende.

10. Hold det simpelt.  Overoppustede løfter er en saga blot. Hvad kunderne ønsker nu, er simpelhed, så skræddersy dine annoncer på en sådan måde, at de er nemme at forstå. Brug et budskab om, hvordan dine produkter vil gøre dine kunders liv nemmere. Så vil de hellere lave forretning med dig, og blive ved med det i mange år!

Har du brug for hjælp eller har spørgsmål om at skabe effektiv online markedsføring, så kontakt mig! Jeg er her for at hjælpe dig!

Thomas Justesen

Jeg elsker at blogge og har gjort det i flere år. Det er lidt forskellige emner, men hovedsagligt er det tips og gode råd til at få succes online. Jeg interessere mig meget for personlig udvikling, online markedsføring og blogging. Men har også en stor passion for humor og latter, så finder også tit sjove og skøre video på Youtube. Det er en fornøjelse at dele alle disse blog indlæg med dig. Vil du gerne have succes og tjene penge online?, så skal du se denne video nu, klik her!

Leave A Response

* Denotes Required Field